Loading…

Modele de litere pentru tatuaje

Salut. comme vrea sa eu sa stiu de unde pot face à la rouille de niste hartie pentru Tatoo, adica desenez PE EA si apoi sa “lipesc” tatuajul de Corp pentru al putea Bate cu Masina…. am mai vazut pe net Dar comanda este de la 50 de lei in sus… IAR o coala este 1,5 lei… plus Transportul prin Posta Inca 20 de lei… deci nu e convenabil… MĂ Bucur că ai găsit lucruri utile pe blogul meu. Literele astea chiar sunt grozave, cel puţin pentru un anumit GEN de lucrări. Îţi mulţumesc şi eu.

Tălpițele de Copil sunt și ELE adorabile și își pot găsi orice Loc pentru a le avea Întotdeauna cu noi. Tăticii vor Adora să le aibă inclusiv la pieptul Lor. Un font clasic Victorian Serif care este simplu si usor de utilizat, Victoriandeco este un police pe care cu siguranta veti dori sa-l introduceti intr-un design de tatuaj. Inspirat DIN Era Victoriana a istoriei Britanice, acest font ofera toate caracterele esentiale cu un bonus de Elemente ornamentale pentru decoratiuni suplimentare. Fonturile scripturilor sunt foarte populare in designurile de tatuaj DIN zilele noastre. Si aceasta Familie de FontUri Jimmy incluent un font scris Manual, concemet pentru a Reflecta trendul Modern de Epoca Care investeste Natien. Incorporati-l in Design-UL suivante de cerneala pentru acel aspect Retro Magic. Un font de scriere mono-poids, acest Tip se bazeaza dans Mare masura PE Epoca Moderna a design-ului Traditional a logo-ului.

Asigurati-va ca va remarcati cu tatuajele dumneavoastra cu acest font impresionant complet cu litere, numere, si multe altele. Indragiti tatuajele? Noua Sigur ne place! De la fonturile décoratif salbatice la scripturi uimitoare scrise de mana, avem un font care sa acopere toate nevoile tatuajului dumneavoastra. Foarte Frumos….., mi-au placut caietele…..si am inceput sa desenez si eu….., tot respectul pentru tine….. Inspirati de aceasta minunata colectie? Puneti-va en la incercare cu acest Tutorial incredibil de Tatuaje de Baza de la Envato Tuts +. În afara inimilor, Dragostea se poate arăta și prin intermediul Florilor. Acest tată nu a stat PE gânduri în a-și arăta Dragostea pentru fiica sa printr-un tatuaj cu numele acesteia, înconjurat de niște trandafiri. CEI care vor să-și Bucure micuții, Dar și să reîntoarcă în UNIVERSUL MINUNAT al copilăriei, au la dispoziție numeroase variante de Tatuaje cu personaje DIN desene Animate. Fie că este vorba de unele mai vechi, fie că este vorba de unele mai Noi, fiecare au le farmecul Lor și pot constitui niște Tatuaje pentru părinți, Dar foarte îndrăgite și de copii. Cine nu își aduce aminte cu Drag minunatele personaje DIN desenul Animat “Bambi”? Așa că vă Propunem un model de tatuaj cu simpaticele păsărele, prietenele căpriorului.

Celor care le plac tatuajele cu inițiale mai Complicate, pot alege cu lui această variantă. Poate ar trebui sa incerci PE vreun blog despre Tatuaje.